Следвайте ни

Борисов към опозицията: Не купувам избори, а се грижа за хората

viber icon
 Опозицията не може да ми говори, че искам да купя избори, като се грижа за хората. Това каза премиерът Бойко Борисов след извънредното заседание на Министерски съвет. Видеоклипът с изказването е публикуван на официалната му страница във фейсбук.

„За улеснение на лекарите и пациентите е готов и единният медицински протокол. По него се лекуват хората, които са на домашно лечение. За тези, които не са се срещали с вируса, важат правилата за маските и дистанцията. Те работят и не трябва да им се пречи да работят. За тези, които COVID ни покоси, трябва да имаме 100% готовност за всеки, който се е влошил, да отиде и по лекарски медицински протокол да се погрижим за него.

Трябва да се помисли как да отличим тези, които вече са преминали болестта. Те трябва да работят, но и трябва да ангажираме максимално личните лекари, които да следят медицинския протокол вкъщи“, заяви той.

„Уважаеми господа от опозицията, Вие не може да ми говорите, че искам да купя избори, като се грижа за хората. Години наред пак съм ги обичал, но фискалната рамка е била по-важна за пътя на България. Затова съм го правил. Сега трябва да запазим хората и икономиката“, допълни премиерът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

До коментатор време е

До коментатор време е

10.11.2020 | 07:07

Я не ми говори в множествено число ако обичаш, явно е че ти си паднал, както сам казваш, много ниско, но не слагай всички хора на твоето ниво. Такива писачи като тебе не е трудно да бъдат открити и ако съм на Бойко на мястото за такива, никакви пари, никакви помощи и да си плащат ковид лечението. Явно такива като тебе си знаете кой пак ще спечели изборите през март и за да се застраховате червенията, от сега лъготите и манипулирате, че видите ли изборите щели да бъдат манипулирани. Това си чист патент на бсп-то, костинбродската афера напр., Манол Генов, дето се кипри в нс и др.

Отговори
1 0
Галина

Галина

09.11.2020 | 19:55

Достатъчно! Разбрахме и само кои са хора, според Вас.

Отговори
0 3
Ковидчо (оригиналът):

Ковидчо (оригиналът):

09.11.2020 | 16:34

Вероятно ще се намерят и такива т*панари, които да му се вържат на бръщолевенията. За двама знам със сигурност...

Отговори
3 4
време е....

време е....

09.11.2020 | 14:45

както се казва сетила се мара да се побара...!!!!!!!!!!! сега да ти кажа така ми хареса фарса в щатите...такова густо очаквам месецмарт да си гризеш ноктите от яд... още по голямо густо чакам да отговаряш на трибунал......спасявай си дебелия гъ.ъз ние сме лесни....по ниско от това едва ли можем да паднем заедно с теб.... за това не желаем грижи да полагаш...аш си пий си псувай си цветка .... не се аби... вече си пътник прав ти път...крива ти пътека....земай чантата и за ляб....

Отговори
5 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?