Следвайте ни

Борисов сдобрява Ревизоро и кмета на Перник ВИДЕО

viber icon

Премиерът Бойко Борисов и кметът на Перник инспектират откриването водопровода за града. Станислав Владимиров отбеляза, че капацитетът на язовир "Студена" е нарастнал след падналите дъждове и сняг.

Премиерът отбеляза, че и министърът на околната среда е бил експедитивен. "Знаеш, че винаги съм бил за мир и разбирателство. Седнете по една ракия, за дезинфекция. И вместо в тоя коронавирус да ходите по съдилища, да седнете, да се разберете", коментира Борисов напрежението между Емил Димитров-Ревизоро и градоначалника на Перник.

"Няма смисъл, дори някой да е пропуснал нещо, може един телефон - и да се изчистят и документални, и институционални нарушения. Надявам се да е разбрал, че ВиК е държавна, не общинска", отговори кметът, пише ПИК.

Министър Караниколов заяви, че КЕВР ще издаде разрешение, ВиК-Перник става собственик и проблемът с водопровода документално ще бъде разрешен.

Борисов благодари на кмета на Перник и отново го посъветва - да се сложи край на междуинституционалните недоразумения, за да може водата към града да тръгне с пълна сила.

Борисов подчерта, че предприетите мерки за борба с коронавируса са навременни и адекватни. Той отбеляза, че ако се действа единно, ще се справим с всички предизвикателства.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?