2374
Следвайте ни

Божидар Божанов: "Министърът ме праща" е стандартен интригантски подход

viber icon

"Министърът ме праща" е стандартен интригантски подход - това написа министърът на електронното управление Божидар Божанов в профила си във фейсбук.

Новоизбраният министър на електронното управление Божидар Божанов съобщи за поредица от случаи, в които хора се опитват да прокарват частни интереси, твърдейки, че са изпратени от него или са му близки. 

Той призовава хората да му изпращат сигнали, ако "някой някъде "изгрее от мое име, не е част от политическия ми кабинет и вместо за реформи иска да говори за назначения или уреждане на поръчки". 

Използвам началото на мандата, за да отбележа, че ако "пращам" някого, ще е недвусмислено - ще бъде в списъка на съветници и експерти, които ще обявим на сайта на министерството, когато създадем такова след месец", посочва Божидар Божанов. 

Той коментира, че не се изненадва от съществуването на измамници, които се представят за представители на висшестоящи политици:

"Предполагам, че в мътната политическа среда от последните десетилетия, е било съвсем очаквано министър да изпраща странни лица, за да му уреждат кадруване/поръчки/схеми", казва още той. "И съответно като се появи някой, дето го "праща министърът", човек си казва "е, нищо ново под слънцето".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Нали

Нали

03.01.2022 | 15:27

Айдее, новите започнаха с мошенгиите! Ентересното тепърва предстои, като се установи, че нищо нередно няма по строежа на автомагистрала Хемус а въпросните милиони са просто пари прехвърляни от единия в другия джоб на Божков с цел вдигане на журналистическа пушилка и скалъпяване на обвинения в корупция!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?