Следвайте ни

Бившият шеф на ДАНС след ареста: Не съм убивал животно

viber icon

„Не съм убивал животно. Не съм бил в един автомобил с убитото животно. Виждал съм 2 пъти хората от другия автомобил и нямам нищо общо с тях. Не съм бил на едно място в гората с тях, засичаме се на прибиране”, заяви за NOVA бившият шеф на ДАНС Димитър Георгиев.

Горският служител, който е бил заедно с бившия председател на ДАНС Димитър Георгиев, по време на бракониерския лов над село Сушица, подаде молбата си за напускане.

Той обаче не пожела да разкаже какво се е случило в гората. Междувременно все още се чака експертизата, която да докаже как и от кого дивото прасе е било убито.

Вчера бившия шеф на ДАНС Димитър Георгиев бе задържан. Той бе арестуван край Симитли, заедно със собственика на футболния клуб „Витоша”, известен като „Бистришките тигри". Задържан беше и още един действащ служител на Държавната агенция "Национална сигурност". 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Абе

Абе

22.07.2021 | 21:08

Полицейщината на Радев не знае граници, какво ли няма да измислят и да инсцинират за да прибират и най вече да сплашват хора работили с бивш ето правителство. Вече толкова са се настървили за мъст, то един убил глиган, друг щял да яде човеци, че чак сами ще се изпоядат. Ще по живеем, ще видим, но тези циркаджилъци дето ги разиграват са само за да забравим за плика с парите конспиративно предаден на един президентски секретар, за крадеца на ддс и шеф на нап, за 12-те кенефа на онзи с изцъкления поглед и все такива маловажни нещица.

Отговори
1 0
за едната чест!

за едната чест!

22.07.2021 | 15:25

романтик звездоброец..... свалял е звезди на горския....

Отговори
4 1
деменция ...

деменция ...

22.07.2021 | 15:23

ейййй няма мира от тяхната наглост е така цялата държава им е бащиния на тия селски ергени напити с кръв като въшката.....и си мислят че цял живот ще са на челото.. ни ....

Отговори
4 0
деменция ...

деменция ...

22.07.2021 | 15:22

пе.дала на полиграф.... човека с морал си е подал оставката а това го.ведо се прави на невинно... сто процента този горски служител е бил принуден да ги "придружава на лов"...и защото човека е честен и с морал си подава дкументи за напускане.... а тоя го е хванала деменция и е отишъл в гората да преброява врабчетата.... придружаван от горския .... да даде обяснение къв го е дър-вил в гората...?!?!?! на полиграф....

Отговори
4 1
Наглия клепар чифутски

Наглия клепар чифутски

22.07.2021 | 13:06

То от този поглед на Дансаджията прасето е получило инфаркт За какво да го стреля Ей такива димбили назначават да пазят съкровените тайни на Държавата ни Какво съ чудите Разтреляйте го направо

Отговори
10 5
психолог

психолог

22.07.2021 | 12:56

погледнете погледа и ще ви стане ясно лолко много е виновен

Отговори
9 5
намръщенЪ

намръщенЪ

22.07.2021 | 12:56

Всички се оказват все невинни. Нека го окаже, ако успее - тогава той да отговори с контраатака

Отговори
3 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?