Следвайте ни

Биячите на журналиста Слави Ангелов с втора жертва

viber icon

Пребит стоматолог твърди, че биячите, пребили главния редактор на вестник „168 часа“ Слави Ангелов, са нападнали и него преди три години.

"Миналата година август месец излъчихте кадри от биячите на маркетинговия директор от „Левски“. Заглеждайки се, забелязах, че начинът, по който ходеше един от тези изпълнители, е сходен с това, което се случи с мен 3 години по-рано". Това каза пред Би Ти Ви стоматологът д-р Георги Цалов

Това се е случило в столичния квартал „Хаджи Димитър“, където на 17 март беше пребит главния редактор на „168 часа“ Слави Ангелов. Маркетинговият директор на "Левски" е пребит в същия район през август миналата година. 

„Аз много години не намирам верни отговори. Нападнаха ме в една дъждовна вечер на 20 февруари. Оставайки колата си, се разминах с 2 момчета с качулки, за да вляза във входа. В момента в който се изравниха с мен, последва удар в главата. Аз се опрях на стената, те се редуваха ту единия, ту другия ме удряха с боксове в главата. Появи се трето лице, което ме удряше по десния крак с бухалка или тръба, жестоки удари. Счупи ми левия крак. Като паднах на земята двама се върнаха в гръб, този който много добре видях заради начина на ходене и държанието му ми напомниха на кадрите.

Всичко падна в краката ми, ключове, портфейл, телефон, точно като при Слави Ангелов. Затова мисля, че е поръчка от някого. Изпълнителите са ясни, едни и същи, около „Герена“, там върлува тази банда. Това са вероятно бойци, обучени, в МВР знаят всичко, но нищо не се прави", вдига рамене пребитият стоматолог.

 „Година време не можех да работя, 6-7 месеца бях с лице към тавана. Единственото, което мога да кажа, че сега съм добре, но бизнесът в клиниката, всичко фалира, наложи се да съкращавам, спря за 1 година клиниката. Много трудно се възстанових, все пак съм на възраст“, каза още той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?