Следвайте ни

Биг Брадър дебне за вандали в Перущица

viber icon

Камери дебнат за нарушители на реда в Перущица. Видеонаблюдението е изградено на всички входове и изходи на града, както и на места с концентрация на нарушения на обществения ред. 

"Отне ни много време, работа и средства, но се справихме. Община Перущица имаше ангажимента да осигури електрозахранването и интернета на всичките 32 камери. Наложи се да се правят стълбове на някои места, да се изработят и съгласуват схеми за електрозахранването с EVN, да се присъединят нови точки към електропреносната мрежа", обясни кметът Мария Вълканова.

Всички камери в града вече работят и се правят записи. Целта на видеонаблюдението е противодействие на престъпността и нарушенията на обществения ред. Също така опазването на общинското имущество и новите придобивки. 

За община Перущица от първостепенно значение е сигурността на нейните граждани и опазването на всичко, което прави града по-красив и приветлив, поради което и поставянето на видеонаблюдение е от изключителна важност, допълни Вълканова. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Той

Той

18.12.2020 | 16:14

Страшен монтаж на пластмасови камери,някой по-голям некадърник не намерихте ли да ги монтира?И вандалоустойчиви пластамасови камери Няма.Иначе поне марката са уцелили....

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?