Следвайте ни

Бащата на закланите деца проговори! Разкри страшни тайни за жена си

viber icon

Лесничеят Георги Трайков огласи ужасни тайни за жена си Кристина Дунчева, която закла двете си деца - 5-годишния Васил и 3-годишната Ивон, в Сандански. 

Кристина имала психически проблеми, на които никой не искал да обърне внимание, заяви мъжът.

„Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът й изляха върху мен и семейството ми. Не ме оставиха да погреба и оплача децата си”, оплаква се Георги, пише в. „Струма”.

По думите му Кристина не е могла да се грижи за децата пълноценно. "След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес... Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не и беше угодно . Ходеше си, връщаше си, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях", заявява бащата.

На въпроса дали знаел, че жена му има някакъв здравословен, психически проблем, Георги е ясен: „Е, как не, говорил съм с лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи и от никъде помощ. Особено майка и баща й. Така грубо се месиха в живота ни, че какво е видно съсипаха го. Но и нейния съсипаха. На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях. Тогава тя беше пребита от баща си, имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома.

И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми", плаче лесничеят. 

"Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел. По скоро тя тормозеше мен и децата. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо? Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха”, заявява през сълзи бащата на закланите деца.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Майна

Майна

24.11.2020 | 16:48

Аз като обяснявах че тази насилница и убийца е звяр и чудовище барабар с нейните прокълнати родители други тук като нея прикрити убийци плюеха. Ето ви истината ганьовици ненормални. Бащата се е грижил за децата си а този звяр и чудовище жена му ,му ги е убила кръвожадно. Всички които са защитавали тази убийца са същите като нея зверове

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?