71
Следвайте ни

Бащата на Денис проговори за шофьора му и разкри има ли син от друг брак

viber icon

Бащата на Денис Теофиков известния наш музикант Атешкан Теофиков написа остър пост във Фейсбук срещу твърденията на шофьора на сина си в интервюто му пред Станислав Цанов.

Оказва се, че много от твърденията на шофьора не се потвърждават от семейството на трагично загиналия млад певец. Вижте какво написа той:

"По повод интервюто на Мартин, шофьорът на Денис, искам да изясня, че аз и моята съпруга не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, за да си купим диван или да си платим тока.

Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в лукс, но винаги сме се справяли с нуждите си без да се налага да притесняваме детето си за ежедневните си нужни. Във връзка с неверните твърдения по наш адрес по време на пандемията Денис си купи VR очила за плейстейшъна си, за да прекарва времето си вкъщи с приятели.

Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак са неверни. Никой няма право да клевети и сипе неистини по отношение на моя живот.
Моля ви, оставете ни да изживеем мъката си. Спрете със спекулациите и не си правете евтин пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви моля да уважите болката ни и да СПРЕТЕ!"

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ами да

Ами да

13.11.2021 | 12:45

Прав и човека ! Стигааа!!!

Отговори
11 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?