Следвайте ни

Баща на две деца с потресаващ разказ за Норвегия

viber icon

От 2005 г. живеем с майката на семейни начала, но малко преди повече от 3 години се разделихме. Тя е от Норвегия и имахме регламентирани родителски права на 50 процента. Животът ни вървеше нормално, гледахме си децата, докато един ден не разбрах, че е арестувана за финансови измами. Това сподели в ефира на Нова телевизия Чавдар Георгиев, който е баща на две деца и води съдебна битка за това те да останат в България, а не да бъдат изпратени в приемни семейства в Норвегия.

,,Вече около две години живеем в България, откакто се завърнахме от Норвегия. Ако бъдат върнати в родината на майка им, там ще бъдат дадени на две приемни семейства, ще бъдат разделени, за да забравят българския и ще им сменят имената, за да не се познават. По този начин Петър ще бъде трайно травмиран'', посочи още бащата.

По думите му него също го грози затвор, ако се завърне в Норвегия, тъй като местните власти считат, че има съучастие във финансовите измами на бившата му - обстоятелство, което мъжът категорично опроверга.

Майката на децата от своя страна заяви, че е заподозрена за извършването на финансови измами, но отрече да се е опитвала да отвлича децата в Норвегия. Тя подчерта още, че децата няма да бъдат изпратени в приемни семейства, тъй като има кой да се грижи за тях в Норвегия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?