71
Следвайте ни

Азарей: Кои партии случиха на номера и кои са каръци

viber icon

Какво ни говорят номерата, под които партиите ще се явят на изборите на 14.11.2021 г.

Възраждане е с бюлетина номер 5. Тяхната цел е да се реализират в една свободна среда. Притежават чувство за независимост и приспособимост. Имат потенциала да постигнат нещо по-интересно. Дори и числата ще ги подкрепят за по-добър резултат.

Атака е с бюлетина номер 11. Те ще лансират проявата на сила и агресия. Но тази енергия изисква канализиране. Дава им се превъзходство и налагане над другите. Влиянието на числата не е в унисон с вибрацията на бюлетината.

ДПС е с бюлетина номер 17. Те ще проявят усет към конкретно изпълнение и продуктивност. Ще запазят своя стабилен резултат, независимо какво ще се случи. Може да се очаква постигане на балансирана позиция. Ще разчитат на някаква протекция. Влиянието на числата не е в унисон с вибрацията на бюлетината.

ВМРО е с бюлетина номер 21. Благодарение на кризата с Република Северна Македония партията ще има по-ясна позиция към симпатизантите си. Очаква се позитивна нагласа.

ИТН е с бюлетина номер 24. Ще се наложи необходимост да се направят пожертвувания. Дава се емоционално напрежение. Задълженията, които се поемат към избирателите, ще трябва да се изпълняват. Като цяло е благоприятна датата на изборите за "народняците".

ПП е с бюлетина номер 25. Дават се блокажи, които спъват блестящия възход на новото формирование. Явява се необходимост от обмисляне и работа върху структурата и листите. Налага се обучение в движение. Влиянието на числата не е в унисон с вибрацията на бюлетината.

ДБ е с бюлетина номер 30. Силата им е в комуникацията. Появяват се нови шансове за успех. Могат да очакват подкрепа от небето.

ИБГНИ е с бюлетина номер 31. Успехите им се дължат, благодарение на положените усилия. Влиянието на числата не е в унисон с вибрацията на бюлетината.

ГЕРБ-СДС е с бюлетина номер 32. Предстои им благоприятно развитие, доколкото може да бъде в тази нелека за тях позиция.

БСП е с бюлетина номер 33. Влиянието е хармонично. Идеите, които лансират, ще привлекат вниманието на електората. Ще им предстои по-плодотворно сътрудничество. В деня на изборите социалистите ще получат благоприятно влияние на числата.

Вероятно като резултат след вота на 14 ноември ще се постигне един силно фрагментиран парламент.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?