Следвайте ни

Авторка от "Ку-ку" става пиар на служебното правителство

viber icon

Соня Момчилова е  пиар с дългогодишен опит

Соня Момчилова е назначена за ръководител на пресцентъра на служебното правителство. Тя е пиар с дългогодишен опит. Нейната първа месторабота като ръководител на пресцентър бе в правителството на НДСВ, където оглави пресцентъра на транспортното министерство по време на двегодишното министерстване на Пламен Петров, пише "24 часа".

Работила е на много места. Тя е автор на текстовете на прохождащото в началото на 90-те студентско предаване "Ку-ку" и при прощъпалника му се появяваше често на екрана. Освен това е написала думите на повечето първи песни, прочули навремето Камен, Слави, Зуека и останалите. Тогава тя беше студентка по българска филология и дефектология. Пише стихове и проза от малка.

След "Ку-ку" Соня решава да опита в другата магия от началото на 90-те - частното радио. Тя бе водеща в радио "Експрес" по времето, когато шеф му беше Радослав Янкулов. После радиобосът я взе в новосъздаденото "Радио 99", което за кратко постига рекордна слушаемост в София. След това пак се връща в "Експрес". Сред многото й спирки е и сутрешната рубрика на БНТ "Точно в седем". 

Била е пиар на "Галъп", както и на Съюз "Произведено в България". 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Валентин ангелов

Валентин ангелов

11.05.2021 | 21:16

Докога с простаци на това ниво на управлението? И не вдянахте ли че , това не е работа за ку@ви , междувпрочем и за пе@дели!?

Отговори
4 0
не какъв да е автор!!!

не какъв да е автор!!!

11.05.2021 | 20:01

А АВТОР НА "...ГЪ..ЗА ЩЕ ТИ СКЪСАМ"! Много талантлива поетеса, както подчертава една госпожа по-горе!! Точнто като за зеления чорап! хахах

Отговори
6 2
Пловдив

Пловдив

11.05.2021 | 19:52

Жална ни майка с тази! Това същество е по-злобно, жлъчно и отмъстително от фатмака!

Отговори
8 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?