Следвайте ни

Автобус с туристи изгоря като факла на АМ "Тракия" СНИМКИ/ВИДЕО

viber icon

Автобус, пълен с туристи, се запали и изгоря напълно на автомагистрала "Тракия" вчера малко преди полунощ. Инцидентът станал на 20 км от София до бензиностанция „Еко“ край Вакарел в платното за Пловдив. 

Няма жертви и ранени. Всички пътници са изведени навреме.

Унищожен в пламъците е багажът на хората. На място имаше няколко пожарни екипа, за да се предотврати прехвърляне на огъня към гората край магистралата в района на Вакарел.От високата температура полицейски служител се бе почувствал зле и негови колеги миеха лицето му с вода.

Автобусът е турски и пътувал към Истанбул. Сигналът е подаден към 23:15 часа. Движението в платното за Пловдив бе отбивано още при Нови хан, но много коли останаха блокирани в отсечката между Нови хан и Вакарел.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Калинка

Калинка

08.09.2020 | 21:55

Само глупости слушам и чета на нищо и на никой не вярвам само ги разтакават. На дела стига приказки от старо време. Умръзнаха ми лъжите им на дела какво се прави абсурт и нищо. Затова ли напускат родината еееееее трябва да знаете че пчелите от медът не бягат. Безработица и работа да имат какви смешни заплати вземат.Защо не се плаща нормалното нали сме в Европа как плащат на запад а защо на нас не се плаща. Колко вземат Българите а по магазините всичко е скъпо ужас къщите изронини не замазани, хората се движат като зомбита изтущтени и изморени къде са усмивките им. Защо е всичко това къде отива народът ни защо. От Рай го направихте Пустиня докато на запад от пустиня го направиха Рай. Кое пречи на всичко това. Обърнете сериозно на това огледаитесе наоколо. Къде живеем в лъжи обвити и измами кой колко да граби. Престанете не е ли Голям Грях това върху нашия народ нашета хубава страна да процъфти. Не ние да ходим в чуждите страни а ние да ги превлечем тук в нашета китна нашета любяща родна страна която е на наи хубавото място. Това са нашите домове който упостяват с всеки изминал час. Всеки напуска защото няма средствата да си позволи питам с едно голямо. ЗАЩО. Грехът щее ваше тези който ни направиха на това положение и трудно и мъчителни дни за тези идват на тези за който сториха тоя ГРЯХ. Помислете и оправете нещата няма невъзможни неща по добре късно отколкото никога има само неизкам и немогат и наи вече че можи всичко да се оправи толкова е простичко нее сложно сложно ги правите вие самите управниците. Дайте възможности шансове всеки да се издигне щом може да помогнем взаимно да помагаме а не да гледаме богатства защото нищо нее вечно всяко начало си има свои край.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?