46
Следвайте ни

Асен Василев: Дълбока антикорупционна програма е в основата на коалицията ни

viber icon

"Чух какво ли не - че тази коалиция била коалиция на омразата, че било кабинет тип ”Орел, рак и щука”. Че сме хора, които насаждат страх, че ще размажем опозицията. Господин Биков се притеснява от реваншизъм и помоли да не сипем обиди, да не влизаме в конфронтации. Обещавам да не го правя. Може би колегите от ГЕРБ не са разбрали, затова ще обясня ясно какво стои в основата на тази коалиция - дълбока антикорупционна програма."

Това заяви от трибуната на Народното събрание Асен Василев по време на дебатите преди гласуването на кабинета "Петков".

"В основата на тази коалиция пред погледа на всички български граждани четири партии загърбиха различията и потърсиха общото, около което всички можем да се обединим, в името на което ще работим, така че не само да се спре корупцията, но и да подсигурим достойни старини на пенсионерите си, да осигурим развитие на икономиката, да си оправим образованието и да изградим страна, която не стои по срамните списъци на света като “Магнитски”, а страна, която е на първи места по иновация, култура, туризъм, спорт. Държава, с която всички ние да се гордеем. Това е общото на тази коалиция. Ако то не ви харесва, не гласувайте за нея", допълни още Василев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Много верваме

Много верваме

14.12.2021 | 13:02

Ние верваме! Много верваме! Като ни кажат нещо от „високо място” и ние вземем, че поверваме! Разходите за „маски”, „дезинфектанти”, „тестове”, „ваксини” и „бойни самолети” нямат нищо общо с корупцията! Принуждаването на хората да ги ползват е изключително само от „грижа за тяхното здраве и материално благополучие”! За здравето и материалното благополучие на следващите поколения не се говори, но те ще са различни за „нашите” и „вашите”!

Отговори
0 0
Mnogo Potenten Balgarin

Mnogo Potenten Balgarin

13.12.2021 | 20:43

Korupciata ne be6e li Smazo4no Maslo v 4arkovete na Demokraciata?!..

Отговори
0 0
Пройчо

Пройчо

13.12.2021 | 18:11

Дълбока антикорупционна програма е в основата на коалицията - да се чете: Никой няма да може да се възползва от корупционни практики освен ако не е от нашите.

Отговори
5 0
Hoax

Hoax

13.12.2021 | 17:44

И как точно ще борите корупцията с партньор като другарката Нинова ???

Отговори
5 0
Цецо

Цецо

13.12.2021 | 17:43

Искам виновните в затвора !!!! А не да са олигарси на наш гръб !!!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?