Следвайте ни

Арестуваният руски шпионин снимал 4 часа класифицирана информация от компютъра си СНИМКА

viber icon

Един от арестуваните участници в групата за шпионаж в полза на Русия има в телефона си класифицирана информация от компютъра си, която е снимана цели 4 часа. Задържаният работи във военното разузнаване.

Той е използвал специален телефон, който му е даден му от ръководителя на групата. Прокуратурата го нарече Резидента. Той връчил апарати на всичките участници в бандата. Дал им и мемори карти, за да не остава информация на апаратите. Посочил и в случай на издънка как да я счупят, за да не ги разкрият. Сниманата информация представлявала високотехнологични тайни от военен и високотехнологичен характер.

Заедно с Резидента, който е бивш ръководен кадър в служба "Военна информация", са задържани трима настоящи разузнавачи в службата, както и съпругата на Резидента. Последният участник е  бивш служител на военното разузнаване, който сега работи в регистратурата на Народното събрание.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

USA

USA

19.03.2021 | 17:47

Тая сапунка я махнете, върнете оная за Мата Хари повече интерес има от публиката от скапаняци сталинисти.

Отговори
5 3
Много съм квакваквакваква наква квасен

Много съм квакваквакваква наква квасен

19.03.2021 | 17:31

Само ЦЕЛИ четири часа ли ни е квалифицираната информация Аз пък си мислех че е някъде около четири минути Значи много сме квалификацирани Браво Браво Чрез квалификация към приватизация ваксинация имунизация и трапанация и кремация Квалифиркайцирайте се другари Много сте ни интересни как се квалифициркате от един господар към друг Ако една информацийка дето я знаят и бабите пред блока не я квалификациркате тя никога не би се превърнала в стока Ще си остане просто махленска клюка Ама вие си квалифакацийркайте клюките опаковайте ги добре за да станат стока И после Потоци от долари шекели евраци Абе пара да съ върти и най вече добре опаковани клюки Абе оня филм Ние сме на всеки милиметър кога шъ го дават пак

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?