Следвайте ни

Антиваксърка посрещна с клетви Pfizer в София, пратил я Господ СНИМКА

viber icon

Само един протестър посрещна ваксините срещу COVID-19 в София. Дама с очила се вклини сред медиите и започна да нарежда клетви срещу скъпия товар.

"Защо разпространявате тези лъжи?! Ваксините променят нашето ДНК, те ще убият децата", обърна се антивасърката към медиите.

Тя успя да ядоса гилдията, тъй като видимо пречеше на работата. И на молба да отстъпи настрани отговори, че я е пратил Господ.

Полицай в съвсем културен тон помоли антиваксърката да пази дистанция от медиите. Дамата тръгна към паметника на Васил Левски, но след 15 минути се появи отново, като обясняваше разпалено на полицаите какви според нея са вредите от ваксината.

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Alexander

Alexander

26.12.2020 | 13:49

Ето това е резултата че държавата е зарязала лудите на улицата ! Явно че освен пари за самолети трябва да се дават и пари на институции които се грижат за тия нещастни хора...всеки ден показват по телевизиите съкооператори на подобни какви тегла теглят от тях !

Отговори
3 2
Има все още време и алтернатива за света Трябва повече разум

Има все още време и алтернатива за света Трябва повече разум

26.12.2020 | 13:44

Разумно е постъпила жената Защото първом бе Словото И най първо Словото Божие А кой е глух за него иде ред на сопите А кога заговори Таварищ Калашников и глухите придобиват слух Все още сме на етапа със Словото Дано глухите чуят Божието слово независимо от чий уста е казано Че ако опре да слушаме гласа на Таварищ Калашников вече няма да знаем в чий ръчички е попаднал Както в момента само предполагаме чие сатанинско дело е и Ковида и Ваксата

Отговори
3 2
Alexander

Alexander

27.12.2020 | 07:10

Малииий станаха двама не прибрани в правилната институция...

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?