46
Следвайте ни

Анди Гарсия си хареса уличен музикант в София ВИДЕО

viber icon

Анди Гарсия слуша как уличен музикант свири пред Народния театър в София. Докато се разхожда из нашата столица, вниманието на 65-годишния известен актьор е привлечено от изпълнението на популярната мелодия от филма "Кръстникът", с който придобива популярност през 90-те години.

"Докато се разхождах в центъра на София, чух позната мелодия, така че завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата му", пише Гарсия в Instagram. Първоначално музикантът не подозира кой седи пред него. Когато разбира, става на крака и продължава да свири пред холивудския актьор.

Анди Гарсия играе Винсънт Мансини-Корлеоне, незаконен син на Сантино Корлеоне и неговата любовница Луси Мансини, във филма "Кръстникът 3". Той се намира в София, тъй като тук снима "Непобедимите 4", в който си партнира с 50 Cent, Меган Фокс, Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Тъ Така

Тъ Така

09.12.2021 | 04:53

Явно и двамата са ваксинирани Видите ли как ваксината сближава хората от различни наций и възвръща нормалноста Спира Андито Гарсията пред музиканта и както е разпоредил другаря Каруцаров главен рекламен агент на чифутското ГМО наречено ваксина Андито показва зиления си сертификат съответно на музиканта а не на правохранителните органи съблюдаващи за реда съвместно със другарите от РЗИ и Прокуратурата и Съда а лично на музиканта От своя страна музиканта също му показва зилен сиктирификат както и ПиСиМиСиаааааар тест извършен преди 15 секунди във подвижна лаборатория шареща в околностите и падините на Народния театър И след всичката тази процедура по размяна на сертификати и лабораторни проби започва същинското заснемане на клипа както и изпълнението на музиканта ваксиниран даже и срещу коклюш и ичи въшки Тъ така

Отговори
1 1
Бедни

Бедни

09.12.2021 | 01:39

И талантливи сме българите

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?