49
Следвайте ни

Алена: Голямо бедствие през 2025-а, Нептун разпалва огъня и ни лишава от вода

viber icon

Природните катаклизми са естествено състояние на земната природа, тъй че от всичко ще има и догодина. Това каза топастроложката Алена в интервю за "Марица".

Тя прогнозира голямо бедствие за хората по целия свят през 2025 година, когато на 31 март Нептун премине от Риби в Овен. Всеки ще усети рязко и болезнено настъпването на Огнената ера, която не е естествен природен етап в живота на Земята, а изкуствено творение, вторичен негативен продукт на човешкото битие. Пожарите ще се увеличават, температурите ще нарастват, а Нептун ще разпалва огъня, като засилва негативните черти на хомо сапиенс и в същото време ни лишава от вода, посочи Алена.

По думите й астрологията не притежава изчислителен апарат, за да казва кога какво да очакваме, но  всяка година на планетата има близо 200 000 земетресения. Пожарите, предимно умишлени, са постоянни, торнадата в САЩ са неотменими като късноесенните лепкави мъгли в София.

През 2022 година единствено сигурни са пороите, предизвикващи наводнения. Нептун е в Риби до 2025 година. Период на крайности. Вода ще има, но по-често, вместо да се радваме на напоителен дъжд, ще бъдем потърпевши от дълги засушавания и унищожителни порои. 

Порои и наводнения очакваме от януари до април включително, суша и наводнения - през май, юни, юли, август. Няма как да ги избегнем, увери астрологът.

 

 

Хенриета Костова

Хенриета Костова

Журналист - екип „Политика“

Хенриета Георгиева е завършила Английска гимназия в Русе, ПУ „Паисий Хилендарски” и Софийския университет, специалност журналистика. От 1993 г. работи в екип Политика на в.”Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ретроградният Меркурий

Ретроградният Меркурий

24.12.2021 | 15:40

Бочо загуби изборите, тая предвиди ли го това?

Отговори
6 2
КУКУ-Леле-Пловдивчанин-АХАХАХА

КУКУ-Леле-Пловдивчанин-АХАХАХА

24.12.2021 | 14:12

Аз съм една седесаро-гербава калинка, дежурна по тролене и опорните точки са: ваксиниране без край, Путин - диктатор, Украйна - демокрация, лоши прости комунисти, умни и красиви седесари, каквото кажат от Запад трябва мощно да го поемем отзад, така че свиквайте с мен, няма как трябва, да изкарам някой суджук за празниците!

Отговори
2 7
Лъчезар Миленов

Лъчезар Миленов

24.12.2021 | 15:18

Въри се хвърли отнякъде нещастнико!!!

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?