Следвайте ни

Александър Йорданов в мрежата: Чудовищен пасквил на Кънев и Йончева

viber icon

Прочетох чудовищно клеветническия пасквил - проект „Кънев-Йончева“, за резолюция на Европарламента срещу България. Отврат!

Само ще поясня, че за 30 години много съм видял и преживял в политиката. Но за първи път се сблъсквам с такава антибългарска словесна диария. Никой така не е клеветил страната ни, както това са сторили инициаторите на резолюцията срещу България Елена Йончева и Радан Кънев.

Тя ще бъде подкрепена от социалисти и зелени. Те си падат по подобни перверзии. Към тях ще се присъединят крайнолеви и доста от либералите. Резултатът ще бъде очерняне на страната ни. А парадоксът е, че резолюцията е в пълно противоречие с Доклада на Европейската комисия.

Отвратителното е, че в аргументацията на антиправителствените и антибългарските си тези авторите на резолюцията са черпили информация от сайтове за фалшиви новини и от улични клюки. И това може да стане документ на Европарламента!?

Ще бъда против, както се надявам и почти всички евродепутати от десницата -Европейската народна партия, Европейските консерватори и реформисти, „Идентичност и демокрация“. Имам малка надежда, че част от либералите поне ще се въздържат.

Но злото е сторено. И го сториха не чужденци, а българи, нашенци, които, преследвайки теснопартийни цели, не само бяха готови, но и наистина оплюха България.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Айде

Айде

05.10.2020 | 22:09

следващия превод на Бай Ганьо на гръкци ти да си на корицата. Свиня дебела ненаяла се.

Отговори
3 4
Орден

Орден

05.10.2020 | 12:56

Когато някой мъдър цар след тежък труд потърси мир и умори се да мъдрува, събира той разкошен пир и в най-големия му жар решава да се пошегува. Корона кривнал настрана, с усмивка хитра на уста, на своя златен трон се качва, и сред гробовна тишина — той, горд от тая висота — великолепно се изхрачва. И всички храчката следят — (те виждали са неведнъж историята вечно съща), — че щом се лепне въз ликът на някой тлъст държавен мъж, тя в златен орден се превръща. Димчо Дебелянов

Отговори
8 0
ريال

ريال

05.10.2020 | 11:52

И този крадец на снимката папка от ръката на Пеевски.

Отговори
7 6
По голям  пасквил

По голям пасквил

05.10.2020 | 11:51

не съм виждал от вашата карикатура като надут плондер в средствата за масова информация когато бяхте председател на парламента.

Отговори
15 8
Ехх Сашо!

Ехх Сашо!

05.10.2020 | 11:50

Сашо, Сашо, не се излагай повече като кифладжия! Докога ще крепите шланга на СИК-аджийската мутра, охранител на правешкия каскет, съдружник на Маджо и Пашата? Европа всичко вижда, още малко ще ви търпи и после - OUT!

Отговори
11 9
Дада

Дада

05.10.2020 | 11:15

На това комунистически крадливи безродно антибългарско го.ведо няма ли най накрая някой да му пръсне свинската дзурла ?

Отговори
19 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?