Следвайте ни

Александър Йорданов: Протестират 200 души - простаци и лумпени

viber icon

Интересни размисли от Русе извади евродепутатът Александър Йорданов, избран от квотата на ГЕРБ и СДС. Там "сините" имаха партийно събитие.

„Всичко е нормално в България! А че протестират 100-200 души, ами нека си протестират. Това е нормално. Нали ги видяхме снощи пред Българска национална телевизия. Абсолютни простаци бяха това, а не протестиращи. И трябва да се наричат нещата с истинските имена! Това са лумпени“.

Той направи анализ и на резолюцията на Европейския парламент като я обяви за "пасквил" и обясни поведението на евродепутатите така.

„Мнението на политиците е винаги партийно определено. Политикът служи най-напред на своята партия, а не на държавата или на нещо друго. Да не се заблуждавате в това отношение“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Ццц

Ццц

10.10.2020 | 21:06

Потомък на убиец на деца, седнал акъл да дава. И той репресиран ама с партийна книжка.

Отговори
3 1
Стоичков

Стоичков

10.10.2020 | 21:05

Тези партии на които служиш в коя държава са бе?Кой те прати в ЕП,партията или българския избирател.Такива изказвания показват най добре отношението на"политиците"към народа,а точно ти хванал последния влак с подкрепата на Б.Б.да наричаш по този начин протестиращите е много европейско.Обидите към гражданите от "политици"напоследък става заразно,"туриста"се скри из държавата,но явно има много желаещи да ни казват кое и как.

Отговори
6 2
Лил

Лил

11.10.2020 | 02:14

Стоичков, недей да се пенявиш толкова! Прав е Йорданов и за протестиращите и за партиите!

Отговори
1 6
Nikola

Nikola

10.10.2020 | 20:39

Така е в България! Всеки, който е хванал кокъла не го пуска, дори да се налага да мине през трупове. Този надмина и най-гадните комунисти и фашисти. Заради такива мръсници като него сме на това дередже!

Отговори
7 3
Сашо

Сашо

10.10.2020 | 18:12

Сашо дебела комунистическа свиня Помним те бре свиньо

Отговори
13 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?