Следвайте ни

Адв. Хаджигенов: Подслушвали са протестиращи без да има престъпление

viber icon

"Исканията за удължаване на СРС-та спрямо опозиционни лидери от 12 август м.г. ги дадох на министър Бойко Рашков. Има и 5 страници мотиви - ОПГ за създаване на масови безредици. Не знам това какво престъпление е. Няма такова престъпно деяние", заяви адвокат Николай Хаджигенов в предаването "Офанзива" по "Нова нюз". Преди дни той показа документи в ефира на БНТ като доказателство, че има подслушвания на опозиционни политици.

"Ако съм разгласил класифицирана информация защо не ме задържаха като показах документите по БНТ? Цветанов четеше СРС-та от парламентарната трибуна. Това не е ли престъпление? Това, което показах аз са извлечения от веществени доказателства, изготвени от СРС-та", каза адвокат Николай Хаджигенов.

Той бил от организаторите на протеста и знаел всичко, което се случва там.
"82 души са подслушвани. Не всички са изписани с всички имена. Настимир Ананиев, Тихомир Василев и Григор Здравков са посочени, останалите са с псевдоними. Настимир и Тихомир не са били основна цел. Те са закачени покрай нас, защото бяха през цялото време там. Това са второспетенни цели", твърди Хаджигенов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цецо Ушев

Цецо Ушев

05.06.2021 | 19:00

Цветарите НИЩО нердно не правят! Те са банда, която изпълнява всичко, което е изгодно на банкянския бандит! Те закони не признават! Трябва да има келепир за ТЯХ!

Отговори
6 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?