Следвайте ни

32-годишната Ками трябва да живее! Да я подкрепим

viber icon

БГ актьори и певци зоват за помощ във „Фейсбук“ за събиране на средства за лечение на 32-годишната Камелия Добрева от Стара Загора, която страда от остра Т-лимфобластна левкемия.

В кампанията се включиха и "Ангелите на Ники", които ще организират редица кампании в Пловдив в подкрепа на младата жена

Нямаме много време за набиране на средствата, защото трансплантацията трябва да се извърши, докато е в ремисия! Тази сума е непосилна за всеки един от нас поотделно, но вярваме, че заедно ще успеем да я съберем!

Приятелите на Ками са готови да направят всичко възможно, за да видят чаровната усмивка на нейното лице отново! Те са впрегнали всичките си сили, за да ѝ помогнат, защото я искат с тях и сред тях! 

Ками трябва да живее, но това ще стане само ако всички ние се обединим, за да я подкрепим!

"Новината за коварното заболяване Камелия научава броени дни преди миналата Коледа. Тя е диагностицирана в Стара Загора, а след това я местят в болницата по хематология в София", разказа една от приятелките й, ангажирали се с кампанията за събиране на необходимите средства - Надежда Маринова.

"Ние си я приемаме като момиче, защото все още не е сбъднала най-голяма си мечта, да създаде свое семейство и да има дечица. Самата тя никога не е имала сплотено и подкрепящо я семейство в лицето на родителите си! Въпреки всичко тя е борбена, лъчезарна, умна, красива и амбициозна. Но най-вече е човек с чисто и безкрайно добро сърце! Всичките ѝ приятели могат да споделят същото, защото са много и все близки", пиша близките на младата жена.

За операцията са необходими 328 000 евро. Сумата е непосилна за семейството на младата жена. Близките на Ками огранизират благотворителен базар в нейна помощ в социалните мрежи. Предстои обстоен преглед в Германия.

Във Facebook е стартирал Благотворителен базар „Заедно за Камелия”.  

Всеки, който иска и може да дари сума за лечението на Камелия, може да го направи на банковите сметки:

BIC: STSABGSF IBAN EURO: BG93STSA93000026167852 IBAN LEVA: BG68STSA93000026167817 

Титуляр - КАМЕЛИЯ ДОБРЕВА ДОБРЕВА
Beneficiary’s name - KAMELIYA DOBREVA DOBREVA
PayPal мейл: [email protected]

Още информация за Ками и кампанията й може да намерите ТУК

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

12.07.2019 | 18:12

Обърнете се към онези негодници, които опукаха 2.2 млрд. лв. за евро-атлантическия рахат на Мутрата Тиква.

Отговори
2 0
ожгеигеишгуиег

ожгеигеишгуиег

12.07.2019 | 15:46

къде е държавата ?

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?