Следвайте ни

10 години затвор за изверг, оставил приятел да умре като куче

viber icon

Наказание 10 години лишаване от свобода получи 29-годишен подсъдим,  предаден на съд от Окръжната прокуратура в Добрич за причиняване на смърт, вследствие на катастрофа. Присъдата на мъжа е и заради напускането му на местопроизшествието и изоставянето на пострадалия в бункер. Ужасна история!

Виновникът е нямал и правоспособност за управление на автомобил. Това не му пречи на 17 февруари миналата година виновният за катастрофата и негови спътници да яхнат кола по околовръстния път на Добрич.

Водачът губи управление над автомобила и се преобръща. Вследствие на произшествието тежко пострадал е един от возещите се в него.

Пострадалият е бил пренесен и изоставен в бункер, в близост до Авиобазата в Добрич. Около час по-късно, случаен минувач подал информация на тел.112 за катастрофирал автомобил.

Вследствие на проведените оперативно-издирвателни мероприятия било установено едното от лицата, които са пътували в автомобила,. То отвело полицейските служители в бункера, където бил оставен пострадалия.

Той е намерен в крайно тежко състояние, транспортиран в МБАЛ Добрич, но по-късно починал.

Присъдата от 10 години лишаване от свобода на Добричкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативен съд град Варна. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай