Бабата на Криси: Българи, искам справедливост ВИДЕО

Майката и бабата на убитото 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря ще съдят лекарите, защото не оказали помощ на детето им минути след трагедията. Часове след като беше заловен предполагаемият убиец Мартин Трифонов те бяха в шок.
 
Семейството призовава за справедливост. Искат да съдят болницата, тъй като след като детето било качено в линейката, не му е била оказана никаква помощ. Те разказаха, че лекарят се е качил на предната седалка до шофьора и е оставил бабата при безпомощното дете.
 
Момиченцето дори не е било почистено от секретите, които са се образували вследствие на уплаха му. До последно то казвало "Бабо, бабо". Издъхнало в болницата.
 
„Искам на цяла България да кажа, че моето дете го убиха по жесток начин. Съберете се, българи, искам този да получи справедливост. Кой ще върне мъката ми?“, изригна пред камерата бабата на Криси.
 
„Само него лекуват в болницата, какви са тия доктори? В линейката не се качи лекар при детето ми да даде първа помощ. То дишаше, то говореше. Лекарят се качи при шофьора, мен ме остави като парцал“, разказа тя през сълзи.
 
„Никой няма да ми я върне. Вижте този изверг какво направи. Българи, моля, ви, искам справедливост“, не спираше да нарежда бабата на детето.

Източник: blitz.bg

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Костадин

Костадин

18.08.2019 | 08:42

Каде сте Българи, нема ги, всичко се е скрил и чака друг да свърши работата,

Отговори
0 0
Ива

Ива

17.08.2019 | 19:45

Смъртна присида най вече линчуване на този изрод но къде е нашата държава защото няма справедливос

Отговори
9 2
Симеон

Симеон

17.08.2019 | 19:31

Смъртна присъда трябва

Отговори
10 3

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?