Австрийският Хекимян се влюби в Родопите

Най-популярният тв водещ във Виена Аламанде Белфор предпочете Пампорово пред родните си Алпи

Едно от най-популярните телевизионни лица в света Аламанде Белфор разпуска на Пампорово. Той е автор и водещ на спортни програми, изключително търсен в сутрешните блокове на водещите тв канали във Виена.

Аламанде за пръв път е в България. Тук той гостува на своя стар приятел - певеца Ави Бенеди, който отдавна е изкушен от прелестите на Родопите. Белфор също е дълбоко впечатлен от българската планина и прекрасните гледки от връх Снежанка. На път за Пампорово австриецът обиколил Асеновата крепост, Широка лъка и Чепеларе.  

Освен тв водещ и Аламанде Белфор е хореограф, рекламно лице и част от светския елит на Западна Европа. Той е ментор и жури на танцувалното шоу AUSTRIA NEXT TOP MODEL. 

Преди да си тръгне, Белфор ще вкуси от нощния живот на София с обиколка из актуалните клубове, защото е слушал интересни и впечатляващи разкази от приятелят си Ави. Самият Бенеди отказва да разкрие каква е причината за това гостуване, но загатна, че може би ще видим съвместен негов проект с госта му.

До дни Ави пуска латино парче с Емик Ла Воз. Той е само на 20 години, но песните му вече оглавяват чартове в Латинска Америка. Емик е от венецуело-колумбийски произход. Майка му е филмов продуцент и именно тя открива неговия талант и го насърчава да влезе в света на музиката. През 2016 година на MUSA Awards в Маями, САЩ, Ла Воз получава наградата за композитор на годината.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?