Подай сигнал

„Audi“ в Пловдив с нов, по-голям шоурум и премиера на SUV модела на бъдещето – „Аudi Q8“

Бизнес зона

от Екип Марица 2347 прегледа 0

На официално събитие снощи оторизираният дилър на „Аudi“ в Пловдив посрещна над 100 гости и фенове на германските марки от града и цялата страна. Поводът беше двоен – представителството вече разполага с близо два пъти по-голяма излобжена и сервизна площ, която ще позволи сериозно разрастване на дейността и по-бързо и качествено облужване за клиентите.

Специално за откриването Маркус Татцер, изпълнителен директор на Порше БГ ЕООД за България, приветства гостите и обеща, че новият шоурум и сервиз ще предложат най-високо ниво на обслужване на всички клиенти на марките. Маркус Татцер сподели, че за него е голяма радост, че бизнесът на фирмата в Пловдив се разраства, защото по негови думи това е най-красивият и бързоразвиващ се град в България. Николай Димитров, изпълнителен директор на „Порше Пловдив", обеща, че комплексът ще продължи да бъде синоним на качество и носител на нови, неповторими емоции. Специални поздрави поднесе и кметът на район „Северен“ Ральо Ралев, който пожела на дилърството и целия му екип успешна работа и го поздрави за удвоения капацитет на сервизите и изложбените площи.

Поводът съвпадна и с премиерата на изцяло новия модел за марката „Аudi“ –Q8, който дебютира с първа генерация. Вдъхновяващ дизайн, авангардна техника и изкуството да покрива всички очаквания, „Аudi Q8“ обединява всички тези качества. Неговата спортна външност не пречи на високата функционалност, като моделът е перфектно балансиран. Интериорът на това SUV-Coupé с четири врати има собствен характер и следва дизайнерската линия на всички нови модели на „Аudi“ – просторен, луксозен и максимално свързан с най-високите технологии.

Интелигентната ергономична концепция и иновативната навигационна система ни пренасят в една нова дигитална ера, включваща авангардни решения, като MMI touch response и гласово управление. Ходовата част и задвижването осигуряват уверено представяне – при нужда и далеч отвъд пределите на асфалтираните пътища. Освен спиращия дъха Q8, гостите на „Порше Пловдив" имаха удоволствието да се докоснат и до най-новото поколение Аudi RS5 – купе, събрало в себе си елегантна естетика, заедно с типичното за всеки RS-модел върхово представяне на пътя. Внушаващият двигател 2.9 TFSI V6-Biturbo разполага с 450 конски сили и ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,9 секунди.

„Порше Пловдив" е оторизиран представител на „Аudi“ за град Пловдив. Може да ги намерите на адрес: бул. „Пазарджишко шосе“ 82А.

Коментари