Ауди премаза 15-годишно момче, хвърли го през мантинелата

Ужасяващ инцидент се е разиграл преди минути в столицата. Кошмарната случка е станала на пешеходния светофар на кръстовището на булевард „Цар Борис III” и улица „Нишава“. Кола е блъснала 15-годишно момче, което пресичало на пешеходна пътека. Детето е издъхнало.

„Буквално за секунди се събраха ужасно много хора. Веднага на място пристигнаха и три патрулки, а полицаите обградиха района", разказват свидетели, пише блиц. На мястото на инцидента се извършва оглед. В района има временно затруднение на движението, уточниха още от МВР. Движението на трамваи номера 4 и 5 е отклонено от маршрута си по бул. „Цар Борис III“. Преминават по бул. „Христо Ботев“, бул. Александър Стамболийски“, бул. „Константин Величков“, бул. „Никола Мушанов“, „Овча купел“ и по маршрута си към кв. „Княжево“, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Сигналът за инцидента, който е станал край трамвайната спирка при кръстовището с улica "Нишава", е подаден около 17.20 часа.

Ученикът е бил пометен от шофьор на лек автомобил "Ауди", уточнява дир.бг. Според очевидци, ударът е бил толкова силен, че момчето е изхвърлено през оградата на трамвайната спирка.

Криминалисти извършват оглед на местопроизшествието.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Батко

Батко

31.05.2019 | 22:01

Не могат ли тоя шофьор да го самубият, баси. Каква е разликата между него и оня убиец. Никаква!

Отговори
3 1

31.05.2019 | 19:11

Минимум 5 години за пeдepacтът.

Отговори
5 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?