Подай сигнал

Атака с гранатомет заради интервю на Оливър Стоун с Путин ВИДЕО

Видео

от Марица вест. 4836 прегледа 0

Атака с гранатомет заради интервю на Оливър Стоун с Путин ВИДЕО

Нападател стреля с ръчен противотанков гранатомет (РПГ) по украинска телевизия в столицата Киев. По сградата са нанесени щети, съобщават световните агенции. Няма пострадали при нападението.

Киевската полиция издирва извършителите. Властите окачествиха действията като акт на тероризъм. Нападението е извършено срещу телевизия 112 Украйна. Мрежата е разглеждана от някои като проруска.

В четвъртък прокуратурата на Украйна заплаши с действия, ако телевизията излъчи новия документален филм на режисьора Оливър Стоун, в който е интервюиран руският президент Владимир Путин.

112 Украйна е собственост на Тарас Козак, който се бори за депутатско място от партия "Опозиционен блок", организирана от Виктор Медведчук. Медведчук поддържа контакти с Путин и попада под санкциите на САЩ от 2014 г.

Коментари


Странна работа! Ултра либерала, комуниста, любителя на гейобществата и незаконната "цветнокожа" емиграция Оливър Стоун ненавижда Тръмп и го ругае по всеки повод и без повод, а обича джуджето Вова, като обикновен "джендър"! И същото правят тия дето "ненавиждат" либерализма, гейобществата и незаконната цветнокожа емиграция, и те мразят Тръмп и обичат джуджето Вова! А бе смахната работа ви казвам!

„Парадоксално е това, че всеки диктатор се изкачва до властта по стълбата на свободното слово, а сдобивайки се с власт моментално потиска всяка свобода на словото, освен своята собствена.“ Хърбърт Хувър

Хубава демокрация и свобода на словото... Нещо, като в България, но без гранатомета ?

Да живее украинската демокрация. Нека после се чудят, защо рускоезичните не искат да я споделят.

Савецките тролове сънуват денонощно съвецки десант в Бълария, защото само те са патриоти. Тия които не участваме в техния филм сме соросоиди и предатели! Сънуват нов девети септември, но ще хванат третия пръст тоя път!

Когато настъпи истинска демокрация Марица ще ви удави,евролиберасти и граннтаджии!Продажници на България!