Арестуваха две български хубавици в Италия! И то за какво

Карабинери закопчаха секси българки докато обират туристи в италианския курорт Бардолино, пише "Телеграф".

Акцията станала преди 3 дни, а днес се очаква да бъде произнесена присъдата на нашите сънароднички. Приличаха на две добри момичета, никой не би ги заподозрял. Облечени бяха в дънки, секси блузки, маратонки и изглеждаха много милички, разказаха потърпевши. Мацките са около 20-годишни, едната брюнетка, а другата синеока блондинка. В събота, когато седмичният пазар в Бардолино се пукал по шевовете, джебчийките бродели на лов за плячка.

Точно тогава се провела акцията на карабинерите. Те ги хванали на местопрестъплението, докато едната крадла взимала портфейла на турист. При разпита момичетата отказали да разкрият от къде имат 1000 евро и пет портмонета в джобовете си. Българките били изправени пред съда във Верона. По неофициални данни е било взето решение за забрана на пребиваването на едното момиче в италианската провинция.

Днес се очаква да бъде призната присъдата. Източници твърдят, че девойките са били на хотел, т.е. не са живеели постоянно в Италия. Разследващи предполагат, че постоянното им местожителство е Германия, но са отскачали до Бардолино на лов за жертви.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?