Апокалипсис на АМ Тракия: Порой блокира шофьорите

Истински апокалипсис е сковал пътуващите по автомагистрала "Тракия", където вали обилен дъжд, който на места преминава в градушка, информира Блиц.



"Ужасно е. Трафикът в петък и без друго е изключително засилен, а с това кошмарно време шофирането е ад", разказва читател, който уточнява, че кадрите са заснети около 271 километър на аутобана в посока Бургас.

Мъжът допълва, че масово шофьорите са спрели колите си по бензиностанциите в района и под козирките им пазят автомобилите си от едрите късове, които се изсипват.

"На бензиностанцията няма ток. Явно някъде лошото време е причинило голяма авария. Разбра се още, че всички бензиностанции по магистралата, които се намират в района, са без ток", допълват пътуващи по аутобана. Според някои има и  бедстващи хора.

Междувременно във фейсбук групата "Видяно в България" жена сподели шокиращ кадър, заснет край Стара Загора. От фотоса се вижда как гръм удря на метри от колата на жената.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
до талисман

до талисман

31.05.2019 | 22:09

Помага ли ти, че си "грамотен"?!?? В подобна ситуация хората имат нужда от добра дума, а не от назидание. Утре и ти ще попаднеш в такава ситуация, помисли си..............

Отговори
1 0
Талисман

Талисман

31.05.2019 | 21:14

Ако си малко по грамотен ще знаеш че бензиностанциите са оборудвани със агрегати, които при аварии захранват обекта със ток.

Отговори
0 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?