Ангел Джамбазки води листата на ВМРО, следва го Андрей Слабаков

ВМРО-БНД регистрира листата си за европейските избори в Централната избирателна комисия /ЦИК/ - в деня на Априлското въстание. Документите за регистрация бяха внесени от лидера на ВМРО, вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов, заместник-председателя на партията и настоящ евродепутат Ангел Джамбазки и от ръководителя на предизборния щаб и народен представител Юлиан Ангелов, предаде БТА.

Водач на листата от 17 кандидати е Ангел Джамбазки, съобщи Каракачанов. В нея са актьорът и режисьор Андрей Слабаков, както и бившият командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Димитър Шивиков.

Слабаков и Шивиков са от гражданската квота в листата на ВМРО.

След внасянето на документите кандидатите за евродепутати от листата на ВМРО ще се отправят към паметника на революционерите от Македония, Беломорието и Одринско, където ще се поклонят пред подвига на героите от Априлската епопея.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
големия

големия

20.04.2019 | 16:35

И Джамбазки и Слабаков са истински мъже. Браво ВМРО!

Отговори
1 1
големия

големия

20.04.2019 | 16:27

И Джамбазки и Слабаков са истински мъже. За разлика от досегашните коментари . Браво ВМРО!

Отговори
1 1

20.04.2019 | 15:49

Здравейте, Циркаджии!

Отговори
2 1
Петър

Петър

20.04.2019 | 13:49

Слабаков- депутат!Голям смях!Да се къпе по-често и да си рекламира матраците,за друго не става!

Отговори
4 1
Ана

Ана

20.04.2019 | 13:47

До там стигнахме,че предлагаме за депутати ,който ни падне!Слабаков,един некадърник,който обикаля телевизиите и няма един филм!Това,че баща му е бил голям артист,не означава,че трябва да лежиш на неговите лаври!Всеки дърпа за топло местенце и тлъста заплата в Европейския парламент,но не би трябвало такива хора да ни представляват!Кречетало,което нищо стойностно не е направило!Грешка на Вмро!

Отговори
4 1
Патриоти

Патриоти

20.04.2019 | 11:57

На думи, не и на дела- доказано! Това не са истинските патриоти, а типове, скрили се зад тази свята дума, за да трупат състояние! Предрешени лицемери и комерсиални типове, които с цената на всичко гледат да задържат кокала, понеже знаят, че изтърват ли го, всичко приключва завинаги

Отговори
7 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?