Андреа и Моника Валериева със скандален лайф СНИМКИ 18+

Половинката на Николай Михайлов се обиди, макар и на шега, на „колежката“ си Валериева, че не я е взела със себе си на летен воаяж в Милано

Моделката и чалга изпълнителката публикуваха десетки снимки от престоя си в Италия, позирайки с разголени бедра и силно „накурвени“ от върха на катедралата в Милано, както и на други исторически забележителности, пише lupa.bg.

За да се изфука пред аудиторията си, Моника Валериева даже пусна видео на живо от партито с Андреа в профила си в Инстаграм. Последва интересен въпрос-констатация от Николета Лозанова: „Олеле, проститурвате без мен“.

Моника Валериева, а и самата Николета открай време са обвинявани, че практикуват най-древната професия. Естествено, двете отричат, но малцина вярват, че доходите са им от рекламна и модна дейност. При Андреа нещата стоят по друг начин, тъй като фолкпевицата изкарва добри пари от участия, с които няма проблем да финансира скъпите си екскурзии.

Андреа подобаващо "разгологъзена" на върха на катедралата в Милано

Моника Валериева се чекне боса на катедралата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Цветелина Бориславова

Цветелина Бориславова

30.07.2019 | 02:12

Искам и двете да ме галят по голото ми крехко слабо сладко женско тяло и да ми бъркат в загорялото ми женско путе Да лижа Моника по Сладката и топла ароматно мирисеща путка и Андреа да ми лиже топлото възбудено путе

Отговори
4 2
galiya

galiya

29.07.2019 | 00:49

ami normalno horay vsichkite sa takiva kuchki te uchayt decata na vsichko belay ptashki celyvki goli

Отговори
1 3
Misho

Misho

28.07.2019 | 22:31

Spukvat sees ot sex za pari,te za drogo ne stavat

Отговори
10 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

28.07.2019 | 22:10

БОКЛУЦИ

Отговори
21 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?