Акрапович: Разбрали сме се на 99 процента за новия договор

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разкри след победата над Дунав, че се е разбрал на 99% с президента Христо Крушарски за новия си договор и го чака да се върне от Бразилия за останалия 1 процент. „Ситуацията е следната – разбрахме с Крушарски горе-долу на 99 процента. Когато се върне на 9 септември, ще оформим договора. Дължината на контракта? За това ще говорим. Както той реши, така ще бъде. Винаги има нещо. Концентрирам върху своята работа тук. Слухове не ме интересуват, а само нещо конкретно, а това значи г-н Крушарски”.
“Доволен съм от играта и победата срещу Дунав. След този силен мач в Страсбурги пътуването не беше лесно да освежа отбора, но видяхте ли някой да изглежда уморен днес? Излязохме с голямо желание, доволен съм от всички момчета. За гостуването на Левски в следващия кръг няма да променяме обичайния си стил, ще играем офанзивно. След едва 6 кръга е твърде рано да се говори кой къде ще се класира накрая.
 Успехът ще е за тези, които издържат на този ритъм. Винаги има интерес, но нищо конкретно като разговори не са водени. Слухове не ме интересуват, концентриран съм върху работата си тук”, каза специалистът.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Гугушев

Гугушев

20.08.2019 | 22:34

Айде стига масали бе Арап - дните ти са преброени - Гонзю ще ти играе донката .

Отговори
0 0
O'Берон

O'Берон

20.08.2019 | 00:28

Уви, от всичко четено и чуто, не помня аз любовният поток да е протичал гладко и спокойно.ту СПЪВА ГО неравност в ПОТЕКЛОТО... тарарамтарарам...

Отговори
1 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?