Подай сигнал

Акрапович: Разбрали сме се на 99 процента за новия договор

Спорт

от Дончо Донев 354 прегледа 0

Акрапович: Разбрали сме се на 99 процента за новия договор

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович разкри след победата над Дунав, че се е разбрал на 99% с президента Христо Крушарски за новия си договор и го чака да се върне от Бразилия за останалия 1 процент. „Ситуацията е следната – разбрахме с Крушарски горе-долу на 99 процента. Когато се върне на 9 септември, ще оформим договора. Дължината на контракта? За това ще говорим. Както той реши, така ще бъде. Винаги има нещо. Концентрирам върху своята работа тук. Слухове не ме интересуват, а само нещо конкретно, а това значи г-н Крушарски”.
“Доволен съм от играта и победата срещу Дунав. След този силен мач в Страсбурги пътуването не беше лесно да освежа отбора, но видяхте ли някой да изглежда уморен днес? Излязохме с голямо желание, доволен съм от всички момчета. За гостуването на Левски в следващия кръг няма да променяме обичайния си стил, ще играем офанзивно. След едва 6 кръга е твърде рано да се говори кой къде ще се класира накрая.
Успехът ще е за тези, които издържат на този ритъм. Винаги има интерес, но нищо конкретно като разговори не са водени. Слухове не ме интересуват, концентриран съм върху работата си тук”, каза специалистът.