Ако сте в Пловдив, елате на концерт на Лили Иванова

Лили Иванова покорява Античния

Неповторимата Лили Иванова ще изнесе концерт тази вечер от 20 часа на Античния театър. Рецита​лът в Пловдив е кулминация на турнето на примата на родната естрада,  който обхваща 10 български града. Публиката под тепетата ще има възможността да чуе на живо трите <210> най-нови песни - "Мигът и любовта", "Главна роля" и "Бурната река".

На сцената ще се изяв​ят и музикантите - Ангел Дюлгеров, китари и цигулка, Огнян Енев ​- пиано, тромпет, саксофон, Веселин Веселинов ​- Еко, бас китара и контрабас, Росен Ватев ​- ударни, Орлин Цветанова - цигулка, както и вокална група „ЛаТиДа“.

Вълчан Петров разкрива душата си в изложба

Галерия „Дяков“ представя за трети път в самостоятелна изложба изкуството на големия Вълчан Петров. Тази година емблематичният пловдивски художник е решил да озаглави експозицията си с разкриващото същността на показаните творби име „Душата ми“. 

Изложбата се открива на днес от 18 часа и съвпада с големия християнски празник Вяра, Надежда и Любов и майка им София.

Почит към Хайтов в Балабановата къща

С моноспектакъл и награждаване днес от 18,30 часа в Балабановата къща ще бъде отбелязан едновековният юбилей от рождението на Николай Хайтов. Актьорът Васил Банов ще изиграе моноспектакъла „Дърво без корен“. Ще бъдат наградени авторите на есетата от конкурса „Планината може и да не повдигнеш, но си струва да опиташ…“.

„Вино от глухарчета“ на Римския

Филмът „Вино от глухарчета“ на Петя Ангелова ще бъде прожектиран тази вечер от 20,30 часа на Римския стадион. Лентата спечели наградата за най-добър експериментален филм на North Beach American Film Festival в Мериленд. Филмът е вдъхновен от едноименната книга на Рей Бредбъри. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?