Ако искате по-млад любовник, спазвайте тези правила

Да излизаш с по-млад мъж е престижно, срамно, авантюристично, сексуално задоволително, вълнуващо, обременяващо... като всичко в този живот и това има своите предимства и недостатъци. Най-важното обаче е вие да се чувствате добре. Спрете да плащате „данък обществено мнение“ и мислете за себе си. Ако вашата половинка ви прави щастлива, няма значение дали е по-млад или не. И все пак разликата в годините може да се окаже предизвикателна, затова имайте следното предвид:

1. Той е готов да слуша Той ще иска да ви докаже, че е мъж въпреки че е по-малкият и ще трябва да признаете авторитета му. Хубавото обаче е, че той ясно осъзнава, че имате повече опит от него в някои сфери и за разлика от връстниците ви, ще е по-склонен да се вслуша в съвета ви. Дори не подозирате за това, което може да сторите с дезодоранта си! Лекарите мълчат за всичко!

2. Той е по-енергичен Пригответе се за динамично ежедневие! Това е хубаво, нали? По-младите мъже кипят от енергия и то не само в спалнята. Ще трябва да поддържате темпото му и навън – излизания с приятели, спортни уикенди и т. н.

3. По-малко багаж Едно от предимствата да излизате с по-млад мъж е, че той е по-малко обременен – както от предишни връзки, така и от бивши съпруги и (извън)брачни деца.

4. Може да се държи като дете Дори да е по-зрял емоционално за възрастта си, ще има случаи, в които ще се чувствате като негова майка. Не се отчайвайте, напътствайте го и си мислете за всички останали положителни неща, които ви дава.

5. Той очаква да бъдете инициативна Една от причините, поради които по-младите мъже предпочитат по-зрели жени е, че те не се нуждаят от рицар, който да ги спасява, а са достатъчно оправни и независими да се справят с доста неща – финансово, в домакинството, в решаването на житейски казуси. Ако си търсите „спасител“, има голям шанс да останете разочарована. 3 мъжки имена, които никога не изневеряват

6. Ще има дразнещи приятели Това, че той притежава емоционална зрялост, не означава, че и приятелите му са като него. По всяка вероятност част от приятелската му среда ще ви подразни.

7. Критични погледи от родата му След като вашата рода преодолее шока от факта, че вие имате по-млад мъж, ще трябва да преборите предразсъдъците и на неговата. Ще е трудно и ще изисква време. Майка му винаги ще ви гледа с един поглед, в който се чете „изпи сока на младото ми момче“. Както казахме в началото, игнорирайте подобни намеци, погледи и коментари и гледайте собственото си щастие.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?