Академия "Синдикат" готви и по PR в изкуството

Модерната академия за изкуствата "Синдикат" стартира деветата си учебна година с допълнителна програма - "PR и реклама в областта на изкуствата". Вече вървят записванията и за традиционните: „Модерни методи на мислене и общуване”, „Модерна музика”, „Екранни изкуства”,  „Визуални изкуства на ХХ век”, „Графичен дизайн”, „Творческо писане” и „Практики на съвременната философия”. 

 


В тях безплатно могат да се включат ученици от 8. до 12. клас. Записванията стават чрез сайта academy.bg до 10 октомври. Всички програми са специално изготвени за Академията и обхващат теми на съвременното изкуство, мислене, комуникации, общуване, философия и практика.  Вече има кандидати от гимназии с различен профил - хуманитарни и професионални.

 


Обучението в Модерна академия „Синдикат” е интерактивно - с видео материал, уъркшопове, практически занимания, тренинги и игри. Програмите надграждат училищните, но няма оценки. На финала всеки защитава личен или групов проект и получава удостоверение. Възможно е издаване на препоръка или уверение на български и друг език, което да послужи пред българските и чуждестранните университети.


 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?