Подай сигнал

Ахмед Доган шокира всички с колата, която подари на щерка си

Демет получила возилото по случай успешно изкараните курсове по кормуване

Лайфстайл

от Екип Марица 1410 прегледа 0

Леко и безаварийно шофиране пожелал Ахмед Доган на своята дъщеря Демет, когато ѝ подарил първата кола по случай успешно изкараните курсове по кормуване. Тези дни Демет Доган се похвали с шофьорската си книжка и гордо позира зад волана на новия си автомобил, който всъщност е на старо, пише таблоидът “Галерия”.

Почетният председател на ДПС е дал не повече от 5000 лева за колата.

Доган със сигурност не е от свидливите родители, но е доста прагматичен. Той купил на щерка си Peugeot втора ръка, за да се учи на него, защото била все още несигурна на пътя.

Макар да не кара последен модел Mercedes, Демет изключително се зарадвала на подаръка. Тя обещала на баща си поне през първия месец да сяда зад волана само с придружител.

Дъщерята на Доган със сигурност не е разглезено богаташко дете, коментират от изданието.

Въпреки политическия статут на баща си и милионите му, Демет работи и не разчита на парите му. Преди няколко месеца тя взе диплома за професионален гримьор и макар да не получава тлъста заплата, обожава работата си. Планирала и сама да си купи първата кола след някой друг месец, но татко ѝ я изпреварил.

Милионерската наследничка винаги е била много самостоятелна. Още след като завърши средното си образование, се изнесе от Сараите и заживя с приятеля си.

Близките ѝ я определят като изключително земно момиче – въпреки синята си кръв, Демет не се надува и никога не използва фамилията си за користни цели. Затова, когато подкарала евтиното Peugeot втора ръка, никой не се изненадал. "Мъжко момиче е тя, много оправна и отракана. Един ден ще задмине баща си“, коментират нейни познати.

Коментари


Един от главните виновници, заради който българите се гърчат вече три десетилетия.

Тея журналя бая изпростяха.. К'ва синя кръв, к'ви пет лв., не младежи?/ Нищо против момичето, дори не знаех,че г-на има дъщеря. Ако е такава, каквато я представят, харесва ми! Рядко срещано възпитание, поздравления!