Следвайте ни

Юристи от „Агрион“ с безплатни онлайн консултации за собствениците и купувачите на земя

viber icon

Висококвалифициран екип от юристи, на лидера в управлението на земеделски земи „Агрион“, ще дават безплатни правни консултации за всички собственици и ползватели на земя, както и на потенциални купувачи на земеделски имоти.

Добрата новина е, че това ще става дигитално, от всяка точка на България и света, където и да живеят собственици на българска земя.

Консултациите се провеждат през сайта на компанията, където има изградена нарочна секция.   От предложението могат да се възползват собственици на земи и наследници на ниви, както и всички, които искат да разберат как могат ефективно да стопанисват земята си или да закупят такава. За първи път тази услуга е достъпна и за българи, които притежават имоти, но живеят зад граница.

Освен през секцията в сайта, клиентите могат да се свързват с юристите на „Агрион“ и през безплатния  национален номер 080011166, както и през системата за чат на живо на сайта. Експертите на „Агрион“ са на разположение на клиентите за обстойна консултация за всички аспекти на сделката.

„Земята е един от най-ценните, макар и често подценявани активи. Заплетените юридически казуси с наследници и арендатори понякога обезкуражават тези, които имат собственост, да получават доход от нея.  С безплатните консултации искаме да помогнем за разрешаването на тези проблеми, за да могат собствениците да печелят от земеделските си земи, по най-добрият за тях начин. На рзаположение сме да разясним на клиентите всички аспекти на евентуална сделка за покупко – продажаба на земеделска земя.“, заявиха от „Агрион“.

„Новите технологии са не само предизвикателство за имотния сектор, но и възможност да стигнем до максимален кръг от хора, които имат нужда от правен съвет. С новата ни платформа за управление на земя стигаме до всички, които се интересуват от земята си, но нямат възможност да се консултират с експерт как да я управляват“, допълват от дружеството.

Най-честите казуси, които разрешават юристите на „Агрион“, са наследствените. Обичайно е наследственатаземя да е разпокъсана между десетки собственици, някои от които дори не живеят в България.  Правистите на „Агрион“ са доказали, че могат да намират решения на такива случаи, дори с по 30 съсобственика от различни части на страната и чужбина.

Тежък проблем могат да се окажат и договорите за наем и аренда. Стопаните често не са наясно с процедурите и правата си и в такива случаи търсят помощ от Агрион. Тези, които не са доволни от досегашните си контракти, могат да получат съвет как да прекратят неизгодния си договор за аренда, за да получат по-добри условия, за което могат да се обърнат към нас.

Друга, много популярна услуга в онлайн платформата на Агрион, е безплатната оценка на стойността на земята. Хората, които искат да разберат цената на земята си или да я продадат изгодно, бързо и без излишна бюрокрация получават оценка за нея, след като попълнят онлайн заявка.

"Агрион" е първата българска компания, която надгради професионалните стандарти за управление на земеделска земя с най-модерните технологии.

Компанията гарантира коректна цена за всеки терен, тъй като, за разлика от други, не използва осреднени оценки, а работи по специално създаден алгоритъм, с различни показатели, гарантиращ прецизна и адекватна оценка.

През годините компанията разви екип от висококвалифицирани специалисти в сделките със земеделска земя, които могат да намерят решение на всеки един казус – независимо дали е свързан с покупко-продажба, отдаване под наем или аренда на ниви.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?