Следвайте ни

В битката за иновации: 6 нови сорта и 2 парфюма

viber icon

В рамките на международната изложба "Агра", "Винария", "Фудтех" и "Вкусове от Италия", институтите към Селскостопанска академия представят 6 нови сорта, с които ще участват в Конкурса за иновации. Това са: сорт бяло главесто зеле „Билян“ на Института по зеленчукови култури „Марица” - Пловдив, обикновена пшеница „САШЕЦ“, съвместна разработка на Института за растителни и генетични ресурси - Садово и Института по полски култури - Чирпан​, нов винен сорт лоза „Мискет викинг” на Института по земеделие и семезнание „Образцов чифлик” - Русе​, нов сорт пролетен ечемик „Венера“ на Института по земеделие  Карнобат, нов сорт тритикале „Дони-52“ и зимен многореден ечемик сорт „Фанагория“ на Добруджанския земеделски институт, гр. Генерал Тошево. 

За иноваци​я ще се бори и най-новият парфюм "Олимпия", разработка на Института по розата и етеричномаслените култури - Казанлък. Дамският вариант е с ориенталско - цветна композиция и аромат на сандалово дърво, амбра и кашмир. В мъжката версия участва пачули/ подобно на мента/, кехлибар, дафинов лист, екзотичното гваяково дърво и др.

Коментари (1)

MOPU

05.03.2020 | 08:56

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. Казвам се Катика Каменич, аз съм от българия, искам да използвам тази чудесна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и искаше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: ([email protected]) или ([email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?