Следвайте ни

Уникална селекция от морски имоти от „Агрион“

viber icon

Уникална селекция от черноморски имоти за продажба предлага най-голямата компания за управление на земеделска земя  „Агрион“.

Терените са в близост до атрактивни курорти край Варна и Бургас и са подходящи за инвестиция от моряци, адвокати и всички, които искат да вложат парите си в нещо различно от акции и банкови вложения.

Селекцията от имоти, предложена от  „Агрион“ има огромен инвестиционен потенциал. Те се намират на Черноморието, край комуникативни места, като магистрали, големи градове и морски курорти и инвеститорите виждат огромен потенциал за развитието им.

„Като една от водещите компании на пазара, от „Агрион“ сме подбрали най-подходящите предложения за бизнес и инвестиции. Така даваме възможност на купувачите да стартират нов бизнес или да инвестират средства, които може да се  възвърнат в пъти“, коментират от дружеството.

Един от най-атрактивните терени е с площ около 3 дка, близо до голям хотелски комплекс,  край главен път Варна-Бургас,. Парцелът е на 3км от пясъчен плаж, до увеселителен парк и е подходящ за изграждане на вилно селище, затворен комплекс или СПА хотел.

Близо до Поморие пък се предлага земеделски терен с площ от 7 дка. На това място може да се построи хотел, ТИР паркинг или бензиностанция, което ще възвърне вложеното в пъти.

„Агрион“ предлага и други земеделски терени в общините Созопол, Варна, Бургас и Поморие.

Голям плюс на имотите, предлагани от „Агрион“, е че се предлагат директно от собственик, което означава спестяване на комисионни, както и дълги преговори през посредници, коментират специалисти.

Терените са подходящи за хотели, складови бази, предприятия, ваканционни селища. Парцелите са възможност и за онези, които търсят дългосрочна инвестиция.

През последните години цената на земеделската земя расте средно с по 5 % на година. Отделно от това всяка година тя носи доход под формата на рента или аренда. Това означава, че добре подбран терен може да носи и до 10 на сто годишна доходност. Ексклузивните терени, които предлага „Агрион“, могат да се използват и за други цели, освен земеделски, съответно биха носили и много по-висока доходност-

Имотите, които предлага компанията, могат да бъдат договорени изцяло по дигитален път, през сайта на компанията.

Терените, които предлага „Агрион“ могат да бъдат разгледани на https://www.agrion.bg/exclusiveproperties/ и на https://www.agrion.bg/buy/

След като изберат своя предпочитан имот, инвеститорите могат да направят оферта веднага, през онлайн формата за заявка. Ако желаят да зададат предварително въпросите си на експертите на Агрион, могат да го направят чрез националния номер 080011166 или през системата за чат на живо в сайта.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?