Следвайте ни

Стефан Димитров, прокурист на "Неохим" АД: Пожелавам Пловдив да стане земеделски иновационен хъб

viber icon

Несъмнено Южен Централен район показва своето достойнство и то е свързано със земеделието и преработващата промишленост. Вярвам и в българската наука, която се развива в Пловдив ​- място, което показва, че не е само средище за историческото наследство на България, а място, където хората с виждане ​за България се събират. Пожелавам на Пловдив и Южен Централен район да направите това, което го няма никъде в България, а именно -европейски иновационен хъб, свързан със земеделието и преработващата промишленост. Желая успех на университетите и всички тези научни работници, които с труда си се грижат за просперитета на България. 

Конкурсът „Фермер на Тракия“ показва, че земеделието и животновъдството в България е живо. За поредна година вестник „Марица“ успя да излъчи най-добрите фермери от Южен Централен район, които наистина трябва да бъдат подкрепяни. Именно този конкурс дава възможност да покажем добрите практики, които се случват в България. И несъмнено е нашето желание Пловдив да стане център на българското земеделие от гледна точка на науката. Имаме тези предпоставки не само заради Аграрния университет, но и заради редицата научни центрове, които се намират на територията на Пловдив. Именно затова тук е мястото да се изгради този хъб, свързан със земеделието и производството на храни.

„Неохим“ АД предоставя поощрителен ваучер на стойност 500 лв. за един български земеделец, който произвежда хранителни продукти. С него ще има възможност да закупи торове от нашата компания, от българския торопроизводител - „Неохим“ АД.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Българин

Българин

14.04.2021 | 11:31

А какво стана с разследването за замърсяването до Неохим и умрялите крави, които данъкоплатците осребриха?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?