71

Само в днешното издание "АГРО": Кои са номинираните за приза "Фермер на Тракия"

Кои са номинираните 10 земеделски производители, които тази година се борят за приз в 20 юбилеен конкурс "Фермер на Тракия", може да прочетете в днешното специализирано издание "АГРО", което е част от вестник "Марица".

Освен интересните им истории като земеделски производители, в списанието ще намерите още интригуващи и любопитни четива в сферата на земеделието, животновъдството и винопроизводството у нас и в чужбина. 

Със стопаните може да се запознаете и на специализираната изложба, която е експонирана пред ДНА. Тя ще е на разположение на пловдивчани и гости на града до 30 април.

Двамата победители в 20-тото юбилейно издание на конкурса "Фермер на Тракия", ще обявим на тържествена церемония. Тя ще се проведе на 23 март, от 19 ч . в ресторанта на хотел "Рамада Пловдив Тримонциум". 

Спонсори на юбилейния конкурс „Фермер на Тракия“ са: Аграрен университет - Пловдив, „Евро Ферт“ АД, „Филип Морис България“ ЕООД, Форд Мото Пфое, „Агрия“ АД, МЕТРО, "Мегатрон" ЕАД, Община Пловдив, „Агрион“, "Либхер" и "Кауфланд".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?