Следвайте ни

Работа-мечта! Тази винарна плаща $10 000 на месец

viber icon

Искате да сбъднете американската си мечта. В същото време сте любител на виното и пътешественик по душа, който жадува за красиви дестинации? Искате ли да получавате пари и за двете? Е, тази работа е за вас. Винарската компания Murphy-Goode обяви, че набира нови членове за екипа си, базиран в Сонома, щата Калифорния.

"Търсите промяна в кариерата си и искате да преследвате страстта си? Тогава покажете знания и умения относно начина на отглеждане на лозя и правене на вина като каберне, розе и шардоне. Кандидатствайте за наистина добра работа", посочва компанията на страницата си и в социалните мрежи.

Колкото и да е невероятно, месечната заплата е 10 000 долара, като е осигурена и безплатна квартира в Сонома за една година, съобщава T+L, цитиран от profit.bg.

Новата работа мечта стартира със запознаване с изискванията на винопроизводителя Дейв Реди-младши и продължава с ежедневни усилия за получаване на качествена реколта. Самата компания пък ще работи за новия си служител, като подпомага развитието му в лозаро-винарската индустрия, придобиване на сериозни познания за лозята, винарските дейности и виното като цяло, както и изучаване на нарастващия и динамичен свят на електронната търговия. Освен това новият служител ще работи с екипа за повишаване на популярността и търсенето на продуктите на винарна Murphy-Goode.

Освен работата мечта, служителят ще получи и шанса да се запознае с винения район Сонома, както и да изгради взаимоотношения със служители, търговци и потребители на Murphy-Goode.

Кандидатите за работа трябва да са навършили 21 години и да имат разрешение да работят в САЩ. За да се включат в надпреварата, трябва да представят видео, обясняващо защо това е мечтаната позиция за тях.

Те ще бъдат оценявани по оригиналност и креативност, натрупан опит и набор от умения. Заявления вече се приемат на www.murphygoodewinery.com, а крайната дата е 30 юни 2021 г.

Винарната е създадена през 1985 г. от тримата приятели и любители винари Тим Мърфи, Дейл Гуд и Дейв Рийди. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?