Следвайте ни

Яйце и банан, заровени в градината, дават фантастични резултати ВИДЕО

viber icon

Знаете ли какво се случва, когато яйце и банан бъдат заровени в двора? След като разберете, със сигурност ще пожелаете и вие да пробвате. 

Отглеждането на плодове и зеленчуци е трудоемка задача. Ако искаме на трапезата си да поднасяме храна, отглеждана по природосъобразен начин, нужно е да имаме търпение и да преминем през няколко основни стъпки. 

Най-напред се засажда разсада. За да поникне добре, се изкопава дупка в почва, която вече е била разорана. След това се сади разсада и се полива редовно.

Ако искате обаче реколтата да е богата, трябва да торите вашите плодове и зеленчуци. Това е ключов момент, който всеки градинар знае, че не бива да пропуска. 

Като заговорихме за торене, няма как да не ви споделим за един гениален трик с банан и яйце, който ще накара съседите ви да ахнат от удивление. Тези два натурални продукта ще ви спестят купуването на тор от агроаптеките. 

За да наторите градината по естествен начин, без да се налага да използвате оборска тор или изкуствена такава, нужни са ви само банан и яйце. Имайте предвид обаче, че това торене не е никак евтино, тъй като и от двата продукта се поставят до всеки корени. Най-добрите градинари торят с тези 5 продукта 

Ако искате в края на сезона да се радвате на изобилие от плодове и зеленчуци, до всеки корен поставяйте по едно сурово яйце и необелен банан. В тях се съдържат редица хранителни вещества, които са необходими на културите, за да растат добре. Това го направи един градинар и реколтата бе толкова богата, че се наложи дори да раздава зеленчуци на своите съседи. Опитайте при следващо наторяване и сме абсолютно убедени, че ще останете истински доволни от крайния резултат, пишат от jenata.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

dii

dii

04.08.2021 | 16:27

Невроятни дебилщини

Отговори
5 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?