49
Следвайте ни

Плащат на фермери да се откажат от бизнеса

viber icon

Правителството на Нидерландия предлага пари на фермерите, ако излязат от бизнеса. Програмата е предназначена за животновъди, които работят в близост до зони, включени в Натура 2000. 

От края на 2020 г. животновъдите могат да подават заявки за прекратяване на бизнеса. За тази цел в бюджета са предвидени 100 млн. евро, като по-късно тази година ще бъдат добавени още 20 млн. евро, а общата сума през следващите 10 години ще възлезе на 1,9 млрд. евро.

В програмата са включени  ферми, работещи в млечното говедовъдство, свине- и птицеферми. Освободените от тях зони ще бъдат превърнати в природни паркове, пише zemedeleca.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

16.11.2021 | 18:31

Лично аз съм видял на място какво представлява нидерландското животновъдство.Абсолютна измама и престъпление.За толкова много години,които изкарах там,не видях нито едно истинско животно.Абсолютно всички крави,овце,зайци,птици са създадени в лаборатории и генно видоизменени,само и само да дават колкото се може повече продукция.Вие си обяснете какво месо после дават на хората да го ядат.И всичко това го правят от алчост за пари.Това е най-алчната и долна нация може би в света.З тях всичко е позволено,за другите държави,не.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?