Следвайте ни

Отличие за компания с принос в обучението на кадри получи „Евро Ферт“ АД

Наградата за компания с принос в обучението на кадри бе връчена на „Евро Ферт“ АД снощи по време на церемонията по награждаването на конкурса „Агробизнесмен“ за 2018 година. Събитието се организира ежегодно от вестник "Български фермер". Отличието връчи Венелина Гочева, управител на „Медийна група България“ – издател на вестниците „24 часа“ и „Български фермер“. Получи го Йордан Стойков, председател на Съвета на директорите на „Евро Ферт“ АД.
"Благодарни сме, че усилията на „Евро Ферт“ АД не са останали незабелязани. Имам удоволствието от тази трибуна, на този форум, да изразя убеждението на ръководството ни, че парите похарчени за образованието, са най-добрата инвестиция" , каза Стойков по време на церемонията, която се състоя в зала 6 на НДК.
След като получи отличието Йордан Стойков обяви, че също ще връчи награда – ваучер за продукти на „Евро Ферт“ АД. Той бе присъден на победителят в раздел „Агроиноватор“ – фирма „Агротайм“ ЕООД, собственост на Иван Иванов.
„Евро Ферт“ АД – Димитровград е един от лидерите в търговията с минерални торове. Вече 20 години компанията работи в подкрепа на българското земеделие, социално ангажирана е и подпомага развитието на аграрното образование в България.
Повече от 10 години  „Евро Ферт“ си сътрудничи с български университети. Редица са примерите, в които фирмата отделя средства за изграждането на лаборатории и закупуването на техника за нуждите на учебните заведения, Аграрен университет – Пловдив и „Тракийски университет“ – Стара Загора. Всяка година организира и студентски конкурси за Аграрния факултет в Стара Загора и  Аграрния университет в Пловдив.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?