Следвайте ни

На „Агра“ потърсете „Евро Ферт“ АД

На 20 февруари ще бъде открита ХХVІІI Международна селскостопанска изложба „АГРА“, която ще се проведе традиционно в Пловдив. „Евро Ферт“ отново ще вземе участие в изложението, което ще продължи до 24. 02. 2019 г. включително.   


Щандът на компанията се намира в панаирна палата 13, място М 4. Амониев нитрат, водоразтворим амониев нитрат, смесени и комбинирани NP и NPK торове, произведени от „Неохим“ АД - Димитровград, са само част от продуктите, които посетителите на „АГРА“ ще имат възможността да видят. Агрономите и търговските представители на „Евро Ферт“ ще запознаят посетителите на щанда с предимствата на продуктите, най-подходящите периоди за торене с тях и възможностите, от които могат да се възползват. На място ще се извършват и търговски сделки. Всички желаещи да заявят определени количества могат да го направят.            


Компанията предлага на своите клиенти и услуги - безплатни почвени анализи, изготвянето на програми за балансирано торене и сеитбооборот, изработване на смесени торове в комбинация по желание на клиента, както и транспорт до всяка точка на страната.          


„Евро Ферт“ АД е една от водещите компании в България в търговията с минерални торове. Вече 20 години тя е сигурен партньор на българския земеделец, като му осигурява не само възможност за закупуване на качествени продукти, а и навременна информация за промените и възможностите, които настъпват в селскостопанския сектор в страната ни.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?