46
Следвайте ни

Какво да правим с късните плодове и зеленчуци

viber icon

- Алабашът, определен за консумация през зимата, трябва да се прибере преди настъпването на по-сериозните студове. 

- Мушмулите остават на дървото, преди живакът да падне под нулата. Мразът ги прави меки, кафяви и вкусни.

- Дюлите трябва да останат на дървото, докато почнат да падат сами. Лешниците се прибират, щом плодовете им започнат да се отделят от обвивката.

- В края на октомври или най-късно началото на ноември се прибират празът, зелените домати, карфиолът и главестото зеле.

- Ако позволяват атмосферните условия, все още може да се засаждат ягодите.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?