Следвайте ни

Избираме Фермер на Тракия за 15-и път

viber icon

Престижният конкурс на вестник „Марица“ „Фермер на Тракия“ ще отбележи този месец 15-годишен юбилей. Вярна на традициите и посланието на Конкурса, през всички тези години медията ни отличи най-добрите земеделски производители в секторите „Растениевъдство“ и „Животновъдство“. В надпреварата участваха стопани от областите Пловдив, Пазарджик и Хасково. След броени дни предстои да наградим следващите асове в бранша.   

По регламент стопаните се номинират от съответните областни земеделски дирекции. Всички предложения визират достойни стопани, със завидни постижения в своята област, а до финал остават 10. Носителите на Агрооскари в двата сектора - статуетки на богинята на плодородието Деметра, както и техните подгласници, се избират с гласуване от Консултативен съвет към приложение „Агро“ на вестник „Марица“.

В журито участват учени от Селскостопанска академия и Аграрен университет Пловдив, експерти към Министерство на земеделието, горите и храните и представители на агробизнеса. Поканили сме ги отново днес, за да гласуваме за новите призьори. Официалната церемония по награждаването ще се проведе на 16 февруари /петък/ от 18 ч. в хотел „Рамада Пловдив Тримонциум“. 

Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?