49
Следвайте ни

Голям бонус, ако продадете нивите си до 17 декември

„Агрион“ плаща по 30 лв. допълнително на декар

viber icon

Тези, които искат да продадат земята си изгодно, имат време само до средата на декември, за да се възползват от промоцията на пазарния лидер „Агрион“. До 17.12.2021 г. дружеството плаща по 30 лв. за дка бонус над договорената пазарна цена. Това означава, че ако терените са около 10 дка, продавачите ще получат по 300 лв. допълнителна печалба над договорената цена. Другото предимство е, че цялата сделка може да стане почти изцяло дигитално.

Ако сте решили да продавате или просто да разберете цената на земята си, можете  да направите това на сайта на лидера в сделките със земеделски терени „Агрион“ http://www.agrion.bg/bg/request/sell, без това да ви струва нищо.

„С тези средства искаме да помогнем на собствениците на земеделски земи в труден момент

Пандемията остави без работа доста хора. Продажбата на наследствени селскостопански имоти е начин да се допълни семейният бюджет, без да се търсят кредити от банки или други институции. Към тази промоция добавяме и безплатна оценка на земята, както и ускорени срокове за получаване на оферта - до 2 дни от подаването“, споделиха от пазарния лидер.

Експертите прилагат индивидуален подход към всяко едно запитване, за да гарантират прозрачна и адекватна цена. За разлика от други компании, „Агрион“ не използва метода на осреднена оценка за дадено землище, който изкривява ценообразуването, а формира цената на конкретния имот в съответствие със специално създаден алгоритъм, включващ различни компоненти.

Най-честата причина за продажба на земеделска земя е нуждата от свежи пари,

коментират от „Агрион“. Според тях голяма част от притежателите на парцели са готови да продадат нивите си, вместо да кандидатстват пред банките за кредити, където процедурата е тежка и тромава и изисква обикалянето на различни институции. 

Друга основна причина за сделките със земеделските земи е нежеланието или невъзможността на собствениците да се занимават с обработването на нивите. Голяма част от притежателите на поземлени имоти живеят в големите градове и нямат интерес да обработват земите си. Терените им са в отдалечени райони и често парцелите са повод за ожесточени съдебни спорове между многобройните наследници. Попадналите в подобна ситуация собственици почти винаги се възползват от безплатните правни консултации, които осигуряват опитните юристи на Агрион.

Проучване сочи, че

собствениците искат да продадат своята земя на компании, които са доказали, че могат да се грижат за нея,

и затова избират най-често „Агрион“.

„Агрион“ е най-разпознаваемият за частните собственици бранд, занимаващ се с управление на земеделски земи. За близо 75 на сто от собствениците на земи и над половината от арендаторите в страната дружеството е предпочитаният партньор за сключване на сделка за земеделска земя.

Коментари (7)

Тъпо

Тъпо

18.11.2021 | 13:28

Брей, то голям обир трябва да е слогана на таз кампания, сигурно трябва да си баламурник за да се хванеш на въдицата.

Отговори
4 0
ДО Тъпо

ДО Тъпо

18.11.2021 | 14:36

БАЛАМУРНИЦИ В БГ Е ПЪЛНО-ИМА И ХОРА С МНГО КРЕДИТИ И ЗАЕМИ-КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА ПРОДАВАТ НА БЕЗЦЕНИЦА

Отговори
4 0
Марица

Марица

18.11.2021 | 12:44

Пишете ги тия статии платен репортаж или реклама.

Отговори
5 0
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

18.11.2021 | 12:10

НЕПРОДАВАЙТЕ НИЩО-НА ЦЕНАТА НА ЕДИН КИЛИМ КВАДРАТНИЯ МЕТЪР

Отговори
6 0
Земевладелец

Земевладелец

18.11.2021 | 11:36

Поредните лъжи и измами на пазара!!!

Отговори
7 0
Бай Брадър

Бай Брадър

18.11.2021 | 10:07

Продайте си земята на тия мошеници и се ваксинирайте. Пуснете си чалга и ще видите колко е хубав живота.

Отговори
14 0
Явно

Явно

18.11.2021 | 11:27

Явно се очаква рязко поскъпване на земеделската земя, та са се разбързали с "бонусите" си, на цената на половин бутилка качествено вино в кръчмата!

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?