Следвайте ни

Фермерски пазар "Натурално" и до стадион "Пловдив"

viber icon

Производителите от фермерския пазар "Натурално" вече имат втора локация за продажба на своята продукция в Пловдив. С разрешение на Общината те ще нареждат стоката си всяка неделя от 14 до 20 ч. на пазара до стадион "Ботев", съобщи организаторът на проявата Иван Гунчев. 

25 са земеделските производители от Пловдив и областта, които участват във фермерски пазар "Натурално". Палитрата на хранителните изделия, които предлагат е разнообразна -  пресни плодове и зеленчуци, млечни продукти, месни деликатеси, зеленчукови и месни консерви, мед и пчелни продукти, вино, гъби шийтаке и др. Голяма част от продукцията е със сертификат за биологично производство. 

Към "Натурално" вече са проявили интерес и производители от Добруджа. Те се включват със свои традиционни продукти, с което обогатяват асортимента на пазара. Освен в неделя, пазарът се разполага всеки петък на ул. "Станислав Доспевски" - пресечка между Главната и ул. "Отец Паисий", срещу Градската художествена галерия.

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?